Concurs de desene și colaje ”Splendoarea iernii prin ochi de copil” la Vișeu de Sus

Centrul Școlar de Educaţie Incluzivă Vişeu de Sus, în parteneriat cu Primăria și Consiliul Local Viseu de Sus, Centrul Cultural-Social și Clubul Rotary Vişeu de Sus, organizează și anul acesta Concursul Județean „Splendoarea iernii prin ochi de copil” și Simpozionul Județean „Artterapia – limbajul universal al copilăriei”.”De fiecare dată când închei o ediție din tradiționalul concurs ,,Splendoarea iernii prin ochi de copil”, îmi spun ,,Nu știu dacă am să-l mai fac la anul viitor!”. Dar când vine Anul, mă cuprinde așa o magie, un dor de lucruri frumoase, de bucurie, de clinchet de clopoțel, de râsete de copii, că musai să-mi adun toată energia și să-l repet. Deci, și anul acesta, se organizează concursul ,,Splendoarea iernii prin ochi de copil” și bineînțeles că va veni și Moșul, că doar am fost cuminți tot anul.Vă așteptăm cu desene, colaje, picturi, felicitări, ornamente de iarnă, la expoziția-concurs, dar și la secțiunile de artterapie, muzica, dans, colinde, scenete, toate cu tematica de iarnă”, arată iniţiatorul proiectului, Angela Kolozsvary.

Evenimentele se adresează preşcolarilor, elevilor și cadrelor didactice din învăţământul special şi învăţământul de masă.
În cadrul evenimentelor este organizat un concurs de desene și colaje pentru preșcolari și elevi, cu tema ”Iarna”. Se acceptă orice dimensiune și tehnică de lucru. Pe spatele lucrării se vor scrie, cu majuscule: titlul lucrării, numele şi prenumele elevului, clasa/grupa, şcoala, numele, prenumele și adresa de mail a cadrului didactic coordonator, localitatea, județul. Lucrările trimise rămân în proprietatea organizatorului.
Lucrările vor fi expuse la Casa de Cultură Vișeu de Sus, iar expoziția va fi deschisă vineri, 8 decembrie. Cele mai frumoase desene și colaje vor fi premiate.

Lucrările sunt așteptate până 30 noiembrie 2023, la adresa : CENTRUL ŞCOLAR DE EDUCAŢIE INCLUZIVĂ, str. 22 Decembrie, nr. 30, loc. Vişeu de Sus, jud. Maramureş, cu mențiunea: ,,Pentru Angela Kolozsvari, Concursul de educaţie plastică şi abilitate manuală Splendoarea iernii prin ochi de copil”. Acestea pot fi depuse și personal, la Centrul Școlar de Educație Incluzivă, zilnic, în intervalul orar 9.00 – 14.00.

Contact : prof. Angela Kolozsvari – kolozsvari_angela@yahoo.com, tel: 0740085073.
prof. Maria Șimon – maria_simon35@yahoo.com, tel : 0742178996.