Moisei – Festivalul Național de Colinde și Obiceiuri de Iarnă ”Arh. Ioan Horea”

A doua zi de Crăciun s-a arătat iarăși ca fiind una specială pentru colectivitatea din Moisei. A avut loc ediția a XI-a a Festivalului Național de Colinde și Obiceiuri de Iarnă. Iar pe scena evenimentului au urcat artiști valoroși, arată organizatorii acestuia.

Iată că după doi ani de pauză, cu mare drag, moiseienii, dar și turiștii iubitori de tradiție, au fost invitați la cea de-a XI-a ediție a Festivalului Național de Colinde și Obiceiuri de Iarnă ”Arh. Ioan Horea”. Această ediție a Festivalului Național de Colinde și Obiceiuri de Iarnă ”Ioan Horea” a fost prezentată de către doamna profesoară Mâț-Coman Dana-Maria.

Ca și până acum, imediat după Sfânta Liturghie din a doua zi de Crăciun, s-a organizat vestita paradă a sărbătorii. Spectacolul a fost programat pentru a doua zi de Crăciun, luni, 26 decembrie 2022, începând cu ora 13:00, unde cei care au venit s-au bucurat de prezența binecunoscuților artiști locali, de corurile parohiilor din Moisei, de Ansamblul Folcloric Balada Moisei, Ansamblul Folcloric Jijicanii Cluj-Napoca și Ansamblul de balet Colibri. S-a colindat, s-a cântat, evident micuții artiști fiind atracția principală. Totodată, Caprele au animat atmosfera. Un eveniment cu adevărat reușit în Moisei!