CREȘĂ ȘI GRADINIȚĂ CU PROGRAM PRELUNGIT ÎN MOISEI

VEȘTI BUNE PENTRU LOCUITORII COMUNEI MOISEI – DESCHIDEM CREȘĂ ȘI GRADINIȚĂ CU PROGRAM PRELUNGIT

Școala Gimnazială ”IOAN HOREA” – Izvorul Negru din Moisei va depune un proiect de renovare finanțat de CNI iar aceasta va beneficia de lucrări de consolidare, recompartimentare a spațiilor, reabilitare termică, înlocuirea integrală a instalațiilor pentru utilități, refacerea finisajelor interioare și exterioare, refacerea trotuarelor, montarea de bănci și coșuri de gunoi, amenajarea spațiilor verzi, aceasta urmând a se transforma în Creșă.

În ceea ce privește Grădinița cu Program Prelungit, aceasta va funcționa la Grădinița de pe Lunca de Jos, care a fost reabilitată total în perioada 2018 – 2021, în cadrul proiectului „Modernizare grădiniță în localitatea Moisei, comuna Moisei, Județul Maramureș”, fiind receptionată în Aprilie 2021.

Cei interesați pentru CREȘĂ, care au copii cu vârsta cuprinsă între 1 an și 7 luni – 3 ani, pot depune cereri la Școala Gimnazială ”Dragoș Vodă” Moisei – Izvorul Dragoș, iar pentru GRĂDINIȚĂ CU PROGRAM PRELUNGIT, cei care au copii cu vârsta cuprinsă între 3 – 6 ani, pot depune cererile la Școala Gimnazială Nr. 1, Moisei.

„Așadar, dorim ca începând cu anul școlar 2023 – 2024 aceste două obiective CREȘĂ și GRĂDINIȚĂ CU PROGRAM PRELUNGIT să funcționeze. Copiii merită tot ce este mai bun din lume, la urma urmei, noi suntem cei care i-am adus în această viață și avem responsabilitatea de a ne asigura că primesc îngrijirea și educația corespunzătoare de care au nevoie”, arată primarul comunei Moisei, Grigore Tomoiagă.