Zi istorică pentru Moisei! S-a inaugurat o sală de sport de peste 100 de locuri

Zi istorică pentru Moisei! În 19 august 2022, în comuna martir s-a inaugurat sala de sport de peste 100 de locuri. Copiii și nepoții moiseienilor au posibilitatea acum să facă sport într-o sală modernă, la standardele anului 2022. Se vede, prin acest proiect, că administrația locală își dorește ca viitorul comunei să crească și să se dezvolte într-un mediu propice și sănătos.

Autoritățile locale din localitatea Moisei sunt încântate să arate că vineri, 19 august, s-a recepționat sala de sport școlară de 102 locuri din comuna maramureșeană.

Obiectivul de investiție este destinat atât uzului didactic, cât și publicului larg, proiectul fiind optim organizat pentru desfășurarea competițiilor sportive, pentru jocuri de fotbal, handbal, baschet, volei, tenis de câmp.

Partea de la parter este dedicată sportivilor și activităților acestora, iar partea de la etaj este dedicată spectatorilor. Sala, în regim de înălțime P+1 permite și organizarea de activități culturale sau recreative (expoziții, serbări etc ) competiții, concursuri non-sportive. Proiectul ”Sala de Sport Școlară 102 locuri – Combustibil Solid, Loc. Moisei, Jud. Maramureș”, a fost realizat prin Compania Națională de Investiții (CNI) la solicitarea Primăriei Moisei și este un proiect tip.
Lucrările au fost începute în primăvara anului 2020 iar valoarea finanțării pentru construirea sălii de sport a fost de 6.556.708 RON.

„Investiția este impresionantă! Are toate facilitățile unei săli de sport moderne, atât pentru orele de sport, cât și pentru competiții. Totul este realizat la standarde înalte! Sala de Sport din comuna noastră este pentru toți iubitorii de mișcare. Suntem mândri de această realizare și cred cu tărie că ea completează în mod ideal infrastructura școlară locală”, arată primarul Grigore Tomoiagă.