Primăria Moisei se alătură campaniei naționale “Curățăm România”.

Primăria Moisei se alătură campaniei naționale privind ecologizarea zonelor afectate de deșeuri “Curățăm România”, proiect derulat de Ministerul Mediului, Apelor și Pădurilor, campanie care se desfășoară sub sloganul „O țară fără deșeuri abandonate!“

Ce presupune această campanie?

„Curăţăm România” este o campanie în care vrem să implicăm pe toată lumea, vrem să extindem acele bune exemple, bune practici care se desfăşoară în anumite localităţi la nivel naţional.

Administraţia locală invită toate persoanele fizice şi juridice (societăţi comerciale, instituţii publice şi de învăţământ) ca în perioada următoare, toată luna mai 2022, să contribuie la realizarea curăţeniei în Moisei.

„Prima acțiune a acestei campanii de curățenie a început miercuri, 04.05.2022. Dacă și tu îți dorești o comuna fără deșeuri abandonate și vrei să ni te alături, te așteptăm în fiecare Miercuri (în funcție de condițiile meteorologice), la sediul Primăriei, începând cu ora 10:00, de unde vei primi mănuși și saci menajeri. Dacă vor fi voluntari și în alte zile din săptămână, puteți lua legătura cu dl Tomoiagă Ioan – viceprimarul comunei Moisei, care este responsabilul acestei campanii de curățenie. Împreună suntem și mai puternici. De aceea, așteptăm alături de noi cât mai mulți voluntari pentru identificarea și curățarea zonelor afectate de deșeuri. Haideți să arătăm că ne pasă de mediul în care trăim, că ne pasă de sănătatea noastră”, arată primarul comunei Moisei, Grigore Tomoiagă.

@foto Ivascu Vasile