Artista Maria Mihali a lansat priceasna cu titlul „Azi în lume pace nu-i”. Versuri care-ți răscolesc inima!

Mai actuală ca oricând: Iubita tânără artistă din Maramureș Maria Mihali a lansat priceasna cu titlul „Azi în lume pace nu-i”. Versuri care-ți răscolesc inima!

Maria Mihali este categoric una dintre cele mai talentate și mai iubite artiste din Maramureș. Cu fiecare cântare lansată, tânăra reușește să stârnească emoții incredibile, datorită darului divin cu care a fost înzestrată.

Acum, în aceste vremuri dificile, când războiul se află la granița României, tânăra a compus o cântare emoționantă despre vremurile în care trăim. Mesajul său este unul cât se poate de clar: avem nevoie imediată de pace, întrucât suntem cu toții frați în fața lui Dumnezeu.

„Tot ce sufletul meu a simțit în această perioadă am ales să vă transmit și vouă prin această cântare. Îmi doresc să ne unim cu toții într-o dorință caldă, aceea de: PACE! Să nu uităm: cu toții suntem luminați de același Soare, trăind sub același Cer. Să fim uniți și în iubire Divină, să fim un Aproape blând unul pentru celălalt”, acum arată tânăra artistă maramureșeancă.

Linia melodică și textul aparțin chiar interpretei, aranjamentul muzical celor de la Robeeo Euromusic, iar videoclipul a fost realizat de Daniel Pop. Vă invităm să ascultați cântarea minunată și să reflectați la versurile sale. În imagini apare Mănăstirea Rohia, locul rugăciunilor cele înalte.

Acum câteva zile artista chiar a mărturisit că i s-a îndeplinit un vis prin faptul că a filmat în acest loc sfânt. Iată mesajul tinerei în vârstă de 25 ani, care va împlini 26 peste câteva zile, în 14 aprilie.

„Îmi saltă inima! O dorință de multă vreme înfiripată în sufletul meu a prins viață. Am filmat azi în Muntele cel Sfânt al Maramureșului, la Mănăstirea “Rohia”. Este vorba de o cântare creată de mine, inspirată fiind de realitatea dură a vremurilor pe care le trăim acum, dar și de credința că Dumnezeu mereu aduce soare după ploi și că iubirea Lui e mai presus decât orice putere pământească”, arată iubita artista maramureșeancă.

Cătă ȚINEGHE