Biserică din Moisei, în doliu! Preoteasa Tincuţa Şandru s-a stins din viaţă.

Este doliu în lumea bisericească din Moisei. Familia preotului paroh, Matei Şandru, de la Biserica Înălțarea Domnului Izvorul Dragoș din Moisei, este devastată de durere după ce preoteasa, Tincuţa Şandru, s-a stins din viaţă la doar 52 de ani.

Vestea a căzut ca un trăsnet peste familia preotesei, peste elevii pe care i-a îndrumat și peste toți cei care o cunoșteau și o iubeau.

“Vai ce dimineață tristă pentru noi, nașa noastră, preoteasa noastră de la Moisei. Ne este inima ruptă în două de supărare… Nașa noastră dragă și scumpă nu mai este printre noi… Vai ce durere mare avem și nu înțeleg de ce ne-ai părăsit, nașă dragă… Te iubim si ne doare inima atat de tare”.

“Nu îmi vine să cred, doamna învățătoare a fiicei mele. Dumnezeu să o odihnească în pace!”

“Dumnezeu să te odihnească în pace,Tincuța !! Nu imi vine să cred… Odihnește-te în pace suflet bun și Dumnezeu să te așeze de-a dreapta Lui! Te vom purta mereu în rugăciunile noastre. Condoleanțe Părinte Matei, Dumnezeu să îți aline sufletul și să te întarească!”.

“Doamne, nu ne vine ca crede că ne-ati parasit, ce o sa se faca copiii fara dvs., cine o sa-i iubească asa ca dvs., Dumnezeu sa va ierte si sa va inconjoare numai de copii, pentru ca i-ati iubit mult”.

“Dumnezeu sa o odihneasca in pace… Iar parintelui Matei multa putere si alinare… Dumnezeu sa te aiba in dreapta lui, scumpa preoteasa”.