Consiliul Superior al Magistraturii, partener al unei competiţii sportive pentru prima dată. Jurnalistul Dan Cristian Coardă aleargă pentru persoanele cu dizabilităţi! Poţi ajuta şi tu, donând!

Este pentru prima oară când o instituție atât de importantă din România precum este Consiliul Superior al Magistraturii, devine partener al unei competiții sportive. Într-un proces este imposibil ca toate părțile implicate, avocati, judecatori, procurori, să aibă același scop și aceleași interese. „Noi vă invităm să avem măcar o dată pe an, cu toții, obiective comune: să alergăm pentru sănătatea noastră și să încercăm să-i ajutăm pe cei care au nevoie de sprijinul nostru, copii și tinerii aflați în situații vulnerabile”, arată organizatorii competiţiei.

Legal Half-Marathon este așadar prima competiție sportivă care a fost organizată de comunitatea juridică și este destinată oricărui iubitor de alergare. Competiţia se bucură de susținerea doamnei Elisabeta Lipa și a lui Marius Urzică, campionii noștri olimpici care au scris istorie pentru sportul românesc de-a lungul timpului.

Băimăreanul Dan Cristian Coardă, jurnalist și om de radio, va alerga în scop caritabil în această competiţie ce se desfăşoară în Bucureşti, în data de 27 martie, iar fiecare km parcurs va fi donat pentru amenajarea traseului destinat persoanelor cu dizabilităţi, din proiectul Drumul Maramureşului iniţiat de Asociaţia Origini Maramureş şi ASSOC România. Sponsorul tehnic al sportivului este Hummel prin Merasport.

Donați, așadar, cât vă lasă inima în așa fel încât să se poată strânge banii de care e nevoie pentru ca și persoanele cu dizabilități să poată ajunge în siguranță pe Drumul Maramureşului.

CONT: RO67 RNCB 0182 0341 2867 0040

Beneficiar: Asociația ASSOC

Mențiune: Maraton

Donaţii

Eurosport Romania susține Legal Half-Marathon, ca partener media oficial și va transmite LIVE competiția pe pagina de Facebook și pe www.eurosport.ro