Ziua Internaţională a Drepturilor Copilului

Asociaţia GAL Baia Mare în parteneriat cu Şcoala Gimnaziala Vasile Alecsandri Baia Mare, a organizat în data de 23.11.2021, activitatea de tip dezbatere pe tema drepturilor copilului, „Am dreptul sa fiu copil” în cadrul proiectului  „Sprijin pentru funcţionarea GAL Baia Mare”.

Participanţii la activitate  au fost  elevii claselor a VII-a A și a VII-a B, coordonați de doamnele diriginte prof. Iosif Adina și prof.  Muraru Camelia, activitate prin care a fost  marcata Ziua Internațională a Drepturilor Copilului.

Elevii participanţi au manifestat un deosebit interes înspre cunoașterea și aprofundarea informațiilor transmise și au participat cu o deosebită deschidere.

Din partea GAL Baia Mare au participat managerul Cristina Frasin, coordonatorul de activităţi,  facilitatorul comunitar, expertul campanii informare.

Prin activitatea  de tip dezbatere  s-a propus stimularea interesului elevilor faţă de valori esențiale precum: respectul şi aprecierea faţă de opinii diferite, valorizarea relaţiilor interpersonale, receptivitate şi cooperare.