”Splendoarea iernii prin ochi de copil”: Concurs de desene și colaje la Vișeu de Sus

Centrul Școlar de Educaţie Incluzivă Vişeu de Sus, în parteneriat cu Centrul Cultural-Social și Clubul Rotary Vişeu de Sus, organizează și anul acesta Concursul Splendoarea iernii prin ochi de copil și Simpozionul Artterapia – limbajul universal al copilăriei.

Evenimentele se adresează preşcolarilor, elevilor și cadrelor didactice din învăţământul special şi învăţământul de masă.

În cadrul evenimentelor este organizat un concurs de desene și colaje pentru preșcolari și elevi, cu tema ”Iarna”. Se acceptă orice dimensiune și tehnică de lucru. Pe spatele lucrării se vor scrie, cu majuscule: titlul lucrării, numele şi prenumele elevului, clasa/grupa, şcoala, numele, prenumele și adresa de mail a cadrului didactic coordonator, localitatea, județul. Lucrările trimise rămân în proprietatea organizatorului.

Lucrările vor fi expuse la Casa de Cultură Vișeu de Sus, iar expoziția va fi deschisă luni, 6 decembrie. Cele mai frumoase desene și colaje vor fi premiate.

Lucrările sunt așteptate până vineri, 3 decembrie, la adresa : Casa de Cultură Vișeu de Sus, str. 22 Decembrie, nr. 3, Vișeu de Sus, Maramureș, cu specificația ”Pentru concursul ”Splendoarea iernii prin ochi de copil”. Acestea pot fi depuse și personal, zilnic, în intervalul orar 12.00 – 14.00.

Fiecare profesor coordonator va primi, în format electronic, diplomă de participare.

Contact : prof. Maria Șimon – maria_simon35@yahoo.com, tel : 0742178996 ; director Angela Kolozsvari – kolozsvari_angela@yahoo.com, tel: 0740085073.