Tânărul Ionuţ Hanţig din Borșa i-a uimit, cu prestația sa, pe jurații de la XFactor

Un tânăr maramureșean din Borșa i-a uimit, cu prestația sa, pe jurații de la XFactor. Cine este Ionuț Hanțig, care locuiește acum în Cluj, și cum a surprins vedetele emisiunii!

În prima ediție a noului sezon XFactor pe scena competiției a urcat Ionuț Hanțig, un tânăr originar din Borșa, Maramureș, dar care se află în prezent în Cluj. El i-a uimit pe jurați cu prestația sa dar și cu look-ul său total neașteptat. El a interpretat piesa „Proud Mary” de la Tina Turner.

Ionuț Hanțig a făcut show total la X Factor cu vocea și apariția sa. Micuțul cântăreț a reușit să o ridice în picioare pe Loredana, iar momentul său a fost aplaudat cu ropote de aplauze, arată site-ul oficial al emisiunii. Ionuț Hanțig a făcut show total la X Factor cu vocea și apariția sa. Micuțul cântăreț a reușit să o ridice în picioare pe Loredana, iar momentul său a fost aplaudat cu ropote de aplauze, mai arată sursa citată.

Ionuț Hanțig a reușit să impresioneze pe toată lumea prin aspectul fizic, dar și prin vocea sa puternică. Iată ce i-au spus jurații: „Ionuț, ești spectacol și îmi place că nu ai inhibiții, trăim într-o țară cu multe prejudecăți, tu ai venit cu unghiile făcute. E super tare. Arată că ești un băiat destupat la minte, îmi aduci aminte de Harry Styles”, i-a spus Loredana. „Cel care te subestimează cel mai mult ești tu. Glasul nu e deloc de neglijat, ești un concurent X Factor. Ești cam primul băiat din categoria asta de vârstă care mă interesează”, a spus Ștefan Bănică. „Doar noi putem face o schimbare, mai ales tu că esti o generație tânără. Ai putea face ceva interesant la Ștefan în echipă, ai de la mine un DA”, a spus Florin Ristei. „Răspunsul meu e DA”, a fost votul Deliei. „Îți doresc mult succes pe acest durm și trebuie să te susțin și nu doar cu vorbe ci și cu un DA”, a fost votul Loredanei. „Al patrulea DA te trimite în Bootcamp, mă bucur că ai apărut la X Factor, îți voi da un NU dar fii sigur că ești primul pe lista de așteptare. Cu tot dragul e un NU-DA, dacă vrei să traduci”, a fost votul lui Ștefan Bănică. „Eu l-aș fi păstrat, e versatil. M-am uimit că am văzut că Ștefan nu i-a dat DA”, a fost reacția Loredanei.

Ionuț Hanțig a explicat că este foarte pasionat de artă, în special de muzică și teatru. „Îmi place să mă îmbrac și să mă port excentric. Îmi place să fiu eu, să fiu altceva. Am început să-mi fac unghiile acum vreo 6-7 luni. Fiecare reacționează cum vrea. Am mers la mall și am intrat în magazin și ieșeau doi bătrânei și au zis Doamne ferește. De când eram mic, credeam că era ceva special la mine. Simțeam că e ceva special, chiar cedeam că pot să fac orice. Sunt din Borșa, dar stau în Cluj. Fac teatru de 4 ani și de 2 ani am început să fac și muzică și am venit să demonstrez că pot”, s-a descris concurentul, conform a1.ro/x-factor.