Moisei: Societatea Națională de Transport Gaze Naturale ”Transgaz” S.A. anunță că urmează să demareze realizarea lucrărilor de execuție ale proiectului de importanță națională

Societatea Națională de Transport Gaze Naturale ”Transgaz” S.A. anunță faptul că Proiectul de importanță națională ” Conductă de Transport Gaze Naturale pe direcția Sighetu Marmației – Vișeu de Sus – Borșa, inclusiv alimentarea cu energie electrică pentru Gările de lansare/primire godevil, Stațiile de protecție catodică, grupurile de robinete și montare fibră senzitivă”, urmează să demareze realizarea lucrărilor de execuție aferente Proiectului.

Astfel, cetăţenii comunei Moisei care au primit notificare din partea S.N.T.G.N. TRANSGAZ SA MEDIAȘ și au nevoie de ajutor pentru a transmite solicitarea privind încheierea convenţiei, se pot prezenta la sediul Primăriei cu următoarele documente:

– Copie CI/BI

– Notificare Transgaz

– Copie Titlu de proprietate / Act de prorpietate (extras CF care sa nu fie mai vechi de 30 de zile) / Adeverinta de la Registrul Agricol

– Contul Bancar

Informații suplimentare cu privire la lucrări și implementarea acestui proiect, locuitorii comunei Moisei le pot obţine de la Primărie.