Ghiozdane cu rechizite şcolare pentru copiii din Moisei

Luni, 13 septembrie, în prima zi a noului an școlar 2021 – 2022, toți elevii din clasele pregătitoare vor primi câte un ghiozdan din partea autorităților. Asta după ce reprezentanții administrației publice locale au semnat un protocol cu instituția Consiliului Județean pentru derularea programului “Primul ghiozdan”. Clasa pregătitoare reprezintă pentru copii un nou început, o nouă provocare, iar primul ghiozdan rămâne în amintirea lor. Așadar, copiii din clasele pregătitoare ale școlilor din Moisei vor găsi pe bănci toate rechizitele necesare pentru anul școlar, indiferent de categoria socială din care fac parte.

Acordarea pachetului cu rechizite şcolare reprezintă un sprijin acordat tuturor familiilor, în vederea diminuării efortului financiar depus pentru asigurarea celor necesare pentru înscrierea copiilor la cursurile şcolare, dar și o măsură prin care se oferă şanse egale dezvoltării copiilor și accesului acestora la educaţie.

„În acest fel îi stimulăm și îi facem să se simtă și bucuroși de prima zi de școală. Mult succes în noul an școlar tuturor elevilor și dascălilor!” – Grigore Tomoiagă, primarul comunei Moisei.