After School la Școala Gimnazială ”Dragoș Vodă” Moisei

Un NOU obiectiv principal al administrației locale din comuna noastră a fost finalizat cu succes și începând cu prima zi a noului an școlar profesorii/învățătorii împreună cu copiii se pot bucura de noua clădire de tip After School de la Școala Gimnazială ”Dragoș Vodă” Moisei, din cadrul proiectului ”Înființarea si Dotarea unei Infrastructuri de tip After School în comuna Moisei, Județul Maramureș” sursa de finanțare – AFIR iar valoarea contractului fiind de 1.133.719,64 lei.

În spatele proiectului întitulat ”Înființarea si Dotarea unei Infrastructuri de tip After School în comuna Moisei, Județul Maramureș” stă o muncă enormă în care multă lume a conlucrat pentru un scop comun, și anume dezvoltarea copiilor noștri. Pe lângă sprijinul învățării oferă și multe alte activități de îmbogățire a cunoștințelor care îmbunătățește performanța învățăturii.

Întreținerea, curățenia (femeia de serviciu), plată utilităților (căldura, curent, internet s.a.) vor fi suportate în totalitate de Administrația Publică Locală care face tot posibilul să susțină proiectul After School.

Înscrierile se fac la Secretariatul Școlii Gimnaziale „Dragoș Vodă” Moisei, până în data de 16.09.2021 între orele 08:00 – 14:00!