Vaccinarea în Maramureș: Campania „Orașul vaccinează satul” continuă! Echipe de imunizare anti-COVID-19 în comune. Vezi lista localităților

Din păcate, în Maramureș, cum de altfel în toată țara, în ultima perioadă, a scăzut teribil de mult numărul persoanelor vaccinate anti-COVID-19.

Tocmai de aceea, autoritățile încearcă să organizeze cât mai multe acțiuni în județ. O prioritate o constituie imunizarea acolo unde vaccinarea este deficitară.

Continuă în mediul rural campania de vaccinare așadar! Campania se desfășoară în scopul asigurării accesului populației din mediul rural la vaccinarea împotriva COVID-19, în condiții de siguranță, eficacitate și echitate.

Campania ”Orașul vaccinează Satul” este derulată în teritoriu de Instituția Prefectului – Județul Maramureș, Direcția de Sănătate Publică Maramureș, autoritățile administrației publice locale și echipele mobile din centrele de vaccinare de la nivelul județului, alcătuite din medici, asistenți medicali și registratori. Iată programul acestei săptămâni!