Durere fără margini: A murit Denisa, tânăra accidentată în stația de autobuz de la Vivo

Azi-noapte, Denisa – tânăra accidentată în stația de autobuz de la Vivo – a trecut la cele veșnice. 

Aceasta făcuse stop cardiorespirator și cu o noapte înainte, însă medicii au reușit să o salveze. Din păcate, acum aceasta n-a mai rezistat.

„În jurul orei 00.30 – 00.35, ea a făcut, din nou, un stop cardiorespirator. Mai făcuse unul cu o noapte înainte, însă de data aceasta a fost un colaps general, astfel că a decedat. Ea venise la noi cu multiple traumatisme, inclusiv ruptură de splină și rinichi. Mergea către un blocaj renal, din păcate.

Prognosticul medicilor a fost încă de la început unul rezervat din cauza leziunilor extrem de grave cu care a ajuns la spital”, a declarat, pentru DirectMM.ro, Alexandru Oros, managerul interimar al Spitalului Județean „Dr. Constantin Opriș” din Baia Mare. În plus, să spunem și că tinerei i-a fost amputat piciorul stâng în urma accidentului, întrucât o bară de aluminiu i l-a secționat în clipa în care a fost azvârlită de autoturism prin sticla stației de autobuz.

Pe rețelele de socializare curg deja mesajele de condoleanțe. Acestea sunt absolut cutremurătoare. Dumnezeu să o ierte și să o odihnească în pace!

„Ai fost un înger pe pământ, acuma Dumnezeu te-a făcut un înger alături de el. Ai fost cea mai minunată colegă și prietenă (…). Acuma ne privești de sus. Drum lin spre cer, bita mea!” – a scris Laura.

„Dumnezeu să o odihnească în pace și liniște. Nu merita. Avea o viață înainte” – Paula.

„Dumnezeu să o odihnească în pace! A fost un exemplu pentru noi, drum lin spre cer”- Ciprian.

„Frumusețe rară! Doamne, Deniz! Ai lăsat un gol imens în inimile noastre! Dumnezeu să te odihnească în pace! Multă putere familiei!” – Timeea.