Preasfințitul Părinte Iustin, Episcopul Maramureșului și Sătmarului – „Ierarhul tinerilor”, împlinește vârsta de 60 de ani de viață

Miercuri, 23 iunie, este zi de sărbătoare în Eparhia Maramureșului și Sătmarului, deoarece Preasfințitul Părinte Iustin, Episcopul Maramureșului și Sătmarului – „Ierarhul tinerilor”, împlinește vârsta de 60 de ani.

Cu acest prilej, de la ora 8:30, Preasfințitul Părinte Iustin, împreună cu Preasfințitul Părinte Timotei Sătmăreanul, Arhiereu vicar, vor liturghisi în Catedrala Episcopală „Sfânta Treime” din Municipiul Baia Mare, înconjurați de un sobor de preoți și diaconi.

După Sfânta Liturghie, Preasfințitul Părinte Timotei Sătmăreanul va oficia Slujba Tedeumului de mulțumire pentru toate binefacerile și darurile duhovnicești care s-au revărsat asupra Preasfințitului Părinte Episcop Iustin, prin slujirea jertfelnică și propovăduirea cu fidelitate a Cuvântului lui Dumnezeu și peste întreaga noastră Eparhie.

La final vor fi adresate mesajele de felicitare din partea autorităților centrale și locale. De asemenea, persoanele care doresc să transmită felicitări Preasfinției Sale o pot face în scris, prin intermediul paginilor oficiale de Facebook, Instagram și Twitter sau pe adresa de email: sectormediaonline@gmail.com.