Polițiștii de frontieră au fost găsiți!100 persoane prezente la căutari

„În dimineața zilei de 1 iunie, în jurul orei 06.00, cei doi polițiști de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Vișeu de Sus au fost găsiți de către o patrulă a Poliției de Frontieră, la un adăpost, în apropierea frontierei de stat cu Ucraina, pe raza localității Borșa. Din cauza ceții dense, colegii noștri s-au rătăcit și, găsind adăpostul, au rămas acolo. Colegii sunt bine, iar în momentul de față (n.red. – aproximativ ora 07.00) sunt pe traseul înspre sediul sectorulului Vișeu de Sus”, a arătat Iulia Stan, purtătorul de cuvânt al ITPF Sighetu Marmației.

Pentru găsirea celor doi polițiști de frontieră, au fost suplimentate forțele și mijloacele de supraveghere în zona respectivă, cu celelalte echipaje aflate în dispozitiv.

S-a procedat la cercetarea zonei pe direcția de deplasare și s-a dispus prezența la fața locului a unei autospeciale cu termoviziune. S-a luat legătura cu Serviciul de Telecomunicații Speciale în vederea localizării acestora. La acțiunea de găsire a celor doi politisti de frontieră, au participat peste 100 de lucrători din cadrul structurilor MAI din judeţ.