Tragedie la Moisei! Un tânăr s-a electrocutat încercând să dea jos un zmeu agățat de firele de curent

Sâmbătă, 22 mai, ora 14.10, polițiștii din Moisei au fost sesizați cu privire la faptul că, un bărbat din Moisei a fost electrocutat la domiciliu său.

„La fața locului, polițiștii au identificat victima ca fiind un bărbat de 36 ani. Polițiștii au constatat faptul că bărbatul s-a electrocutat în timp ce încerca să dea jos un zmeu care s-a agățat de firele de curent.

Un echipaj SMURD a încercat resuscitarea acestuia, însă a fost declarat decesul. Cadavrul a fost depus la morga Spitalului Municipal Baia Mare în vederea efectuării necropsiei. În cauză se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de ucidere din culpă”, a declarat Ionela Cozma, purtătorul de cuvânt al IPJ Maramureș.

Bărbatul, tată a patru fetiţe, a încercat să dea jos zmeul care se agăţase pe firele de curent. Nenorocirea s-a petrecut sub ochii copiilor. Mesajele de condoleanţe şi regrete din partea familiei şi a prietenilor curg pe reţelele de socializare după tragedia de la Moisei. „Aseară ne-am văzut după mulți ani, ți -m îmbrățișat toți cei 4 copilași, m-am bucurat să te văd… împlinit! Azi dintr-un stupid accident…te-ai dus la cer! La 36 ani…Vărul meu primar! Tu ai fost alături de mine oricând! Dumnezeu sa te odihneasca! Te plângem toți!”, „Sincere condoleanţe! Mi-e inima sfâşiată la durerea soţiei şi copilaşilor… Dumnezeu să-i întărească şi ocrotească!”.

Sincere condoleanţe familiei îndurerate!