CA IN FILME: Un borșean fară permis a acroșat autospeciala poliției, în timp ce era urmărit în trafic. S-au tras și focuri de armă

Un borșean s-a considerat un veritabil „haiduc al șoselelor”, numai că „faptele sale de vitejie” nu au fost îndreptățite. A rulat 30 kilometri cu poliția pe urme, după care a mai și lovit autospeciala oamenilor legii. După ce a fost prins, s-a dovedit că bărbatul nu are permis, dar are alcool la bord.

În seară, 5 mai, ora 22.50, polițiștii din Vișeu de Sus au efectuat semnal regulamentar de oprire a unui autoturism, având direcția de mers Vișeu de Sus spre Moisei. Conducătorul auto nu a respectat semnalele polițiștilor, continuându-și deplasarea cu viteză mărită.

„Polițiștii au urmărit autoturismul în cauză, folosind semnalele acustice și luminoase, pe o distanță de aproximativ 30 km, până în zona Complex Turistic din Borșa. La un moment dat, conducătorul autoturismului ar fi frânat brusc, iar, în urma unui viraj la stânga, a intrat în coliziune cu autospeciala de poliție. Unul dintre polițiștii aflați în autospecială a folosit armamentul din dotare, efectuând un foc de avertisment în plan vertical, după care două focuri asupra pneurilor autoturismului.

În urma verificărilor efectuate de polițiști, s-a constatat că, la volanul autoturismului, se afla un bărbat de 65 ani din Borșa, care nu deține dreptul de a conduce. Conducătorul autospecialei a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind zero, iar în cazul bărbatului de 65 ani, a rezultat o concentrație de 0,37 mg/l alcool pur în aerul expirat. În urma evenimentului, a rezultat atât avarierea autospecialei, cât și a autoturismului. În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal, sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere a unui vehicul fără permis de conducere. Sunt continuate cercetările”, au transmis reprezentanții IPJ Maramureș. Vezi Video AICI!

Sursa: directmm.ro