Hai la joc de Dragobete!

Ansamblul Folcloric Național „Transilvania” organizează în data de 24 februarie, de la ora 20:00 spectacolul online „Hai la joc de Dragobete!”. „Cu toții simțim că ne bate înăuntru două inimi, în loc de una, atunci când iubim, așa e? Și parcă-i primăvară peste tot când ne zărim iubirea… Asta-i vina Dragobetelui, care un pic nu stă! Cu inimi în care vă cuprindem pe toți, vă invităm cu mare drag la un joc de Dragobete, un spectacol al dragostei pentru dumneavoastră, realizat în sânul Casei Olarului, un eveniment al tradițiilor românești specifice primăverii, într-un loc tradițional românesc” – directorul Ansamblului Folcloric Naţional „Transilvania”, Iuliana Maria Dragoş.

Invitatul special al acestui spectacol online este artistul Alexandru Pop, care vă va pune zâmbetul pe buze prin muzica-i specifică, împreună cu dansul tradițional românesc realizat de minunații dansatori ai Ansamblului Folcloric Național „Transilvania”, coregrafia semnată de Emil Miheț și regia artistică de Iuliana Dragoș.

Acest proiect cultural este organizat de Consiliul Județean Maramureș și de Ansamblul Folcloric Național „Transilvania”. Evenimentul va avea loc în mediul online, pe pagina de facebook, în data de 24 februarie, de la ora 20! Și nu uitați… Dragobetele sărută fetele, așa că pregătiți-vă!