Accident cu trei mașini implicate în Baia Mare. Două victime implicate, șofer din Italia

Marți, 16 februarie, ora 15.35, polițiștii din Baia Mare au fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier pe bulevardul Independenței din municipiu.

Polițiștii ajunși la fața locului au constatat faptul că două autoturisme au intrat în coliziune frontală, iar în urma impactului unul dintre acestea a fost proiectat în cel de-al treilea autoturism implicat în accidentul rutier.

„La volanul autoturismelor au fost identificați doi bărbați, unul de 26 de ani din Italia, iar celălalt de 58 de ani din Baia Mare și o femeie de 41 de ani din Cicârlău. În urma accidentului rutier a rezultat avarierea celor 3 autoturisme și vătămarea corporală a două persoane, pasagere în autoturismul condus de cetățeanul italian.

Victimele au fost transportate la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale. Toți conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest rezultatul fiind zero în toate cazurile. Polițiștii continuă cercetările în acest caz”, a declarat Ionela Cozma, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție al Județului Maramureș, cu privire la această situație.

Sursa: DirectMM.ro