Maramureșeanca Oana-Mihaela Oșanu, noul director al ANOFM: „Din această postură, îmi voi putea valorifica întreaga activitate profesională”

Vești bune pentru maramureșeni! Oana-Mihaela Oșanu este noul director al Agenției Naționale de Ocupare a Forțelor de Muncă (ANOFM).

Oana Oșanu este absolventă a Facultății de Drept din cadrul Universității Dimitrie Cantemir București. Se întâmpla în 1996. A absolvit și un Master în Drept administrativ la Universitatea de Vest Vasile Goldiș, în 2006.

Experiența administrativă a Oanei Oșanu este deja dovedită. A ocupat, timp de un deceniu, funcția de director a AJOFM Maramureș. În 1 iulie 2010 a devenit director al șef al AJOFM Maramureș, funcție pe care nu a lăsat-o, până când, a acceptat, cu delegare, să fie subprefect a județului Maramureș într-o perioadă extrem de dificilă.

Ei bine, tot cu delegare, Oana Oșanu a acceptat să devină directul ANOFM, semn că activitatea sa în domeniu a fost recunoscută la nivel național. “Este onorant faptul că am fost nominalizată pentru această funcție, care implică o imensă responsabilitate dar și cunoștințe de specialitate. Din această postură îmi voi putea valorifica întreaga experiență profesională acumulată în mulți ani de muncă în cadrul AJOFM Maramureș, pentru că este domeniul pe care îl stăpânesc profesional, mă pasionează și sunt familiarizată cu întreaga problematică pe care o presupune. Vor fi multe provocări și sunt pregatita să fac față acestora.

Mulțumesc tuturor celor care au avut încredere in mine! În momentul în care se va face numirea oficială, voi reveni cu declarații”. a declarat, în premieră pentru DirectMM.ro, Oana Oșanu, noul director al ANOFM.

Sursa: DirectMM.ro