Doi maramureșeni au fost arestați preventiv pentru tentativă la omor. Un caz a avut loc în Baia Mare, altul în Borșa

Cazurile de violență extremă s-au înmulțit în ultima vreme, fapt care este îngrijorător. Într-o singură zi, marți, 2 februarie, doi maramureșeni au fost arestați preventiv pentru tentativă la omor.

Un caz este cel din Borșa, de acum o săptămână și jumătate, altul este din Baia Mare, de săptămâna trecută.

Baia Mare, Craica

În cursul săptămânii trecute, polițiștii din Baia Mare au fost sesizați prin SNUAU 112 cu privire la faptul că un tânăr a fost agresat fizic în zona Craica. Ajunși la fața locului, polițiștii au identificat victima, ca fiind un tânăr de 24 de ani din municipiu, care în urma agresiunii a fost transportat la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.

„În urma investigațiilor efectuate , polițiștii au stabilit faptul că un bărbat de 32 de ani din municipiu este presupusul autor al comiterii faptei. Ieri, 2 februarie, bărbatul bănuit de comiterea faptei a fost prezentat Tribunalului Maramureș, care a dispus arestarea sa preventivă pentru 30 de zile sub aspectul comiterii infracțiunii de tentativă la omor”, au explicat reprezentanții IPJ Maramureș.

Borșa

În cel de-al doilea caz, tot marți, 2 februarie, instanța a dispus măsura arestării preventive față de bărbat sub aspectul comiterii infracțiunii de tentativă la omor.

Este vorba despre bărbatul din Borșa, care și-a agresat soția în noaptea de 24 spre 25 ianuarie, despre care am scris AICI.

„La data de 25 ianuarie 2021, în jurul orei 03.00, Poliţia oraşului Borşa a fost sesizată telefonic de către o persoană care a comunicat că la locuinţa unei familii a avut loc un conflict, iar soţul şi-a agresat soţia, apoi a încercat să se sinucidă aplicându-şi o lovitură în piept cu un corp înţepător cel mai probabil un cuţit. Atât victima cât şi agresorul prezentau leziuni, astfel că au fost transportaţi de urgenţă la o unitate sanitară pentru acordarea îngrijirilor medicale necesare”, au arătat, atunci, reprezentanții IPJ Maramureș.

Sursa: DirectMM.ro