Prin aplicația Avansis Mobile cetățenii orașului Borșa își pot plăti obligațiile, pot solicita și consulta documente sau pot face programări la administrația locală

Primăria Borșa este la un click distanță de borșeni, oriunde în lume s-ar afla aceștia. De astăzi se pot face 𝗽𝗹ăț𝗶 𝗹𝗮 𝘁𝗮𝘅𝗲 ș𝗶 𝗶𝗺𝗽𝗼𝘇𝗶𝘁𝗲 𝗱𝗶𝗿𝗲𝗰𝘁 𝗱𝗲 𝗽𝗲 𝘁𝗲𝗹𝗲𝗳𝗼𝗻𝘂𝗹 𝗺𝗼𝗯𝗶𝗹 𝗽𝗿𝗶𝗻 𝗮𝗽𝗹𝗶𝗰𝗮ț𝗶𝗮 𝗔𝘃𝗮𝗻𝘀𝗶𝘀 𝗠𝗼𝗯𝗶𝗹𝗲!

Primăria orașului Borșa anunță că a ales o soluție inteligentă de digitalizare a serviciilor instituției și a implementat Avansis Mobile, o aplicație mobilă
integrată de gestionare a relației dintre primărie și contribuabili.

„Continuăm, pe drumul cel bun cu digitalizarea primăriei și oferirea de servicii pentru borșenii de acasă, dar și pentru cei plecați în străinătate.
𝗔𝗽𝗹𝗶𝗰𝗮ț𝗶𝗮 este disponibilă pentru Android și iOs, este 𝗴𝗿𝗮𝘁𝘂𝗶𝘁ă și poate fi descărcată de pe Magazin Play și App Store”, anunţă reprezentanţii Primăriei Oraşului Borşa.

Prin aplicația Avansis Mobile cetățenii din orașul Borșa își pot plăti obligațiile, pot solicita și consulta documente sau pot face programări la administrația locală. De acum înainte, Primăria Borșa, județul Maramureș va putea trimite cetățenilor mesaje de interes public la nivel local, direct pe telefon.
Aplicația Avansis Mobile poate fi utilizată de către toți cetățenii, de pe orice telefon cu sistem de operare Android sau IOS și oferă siguranță deplină utilizatorilor în privința confidențialității datelor. Primul pas care trebuie făcut de către cetățean pentru a folosi aplicația este instalarea acesteia pe telefon.