Maramureșeanca Andreea Țicală va reprezenta România la The Miss Globe 2020.

Are 20 de ani și este din Maramureș, iar în acest an reprezintă România la The Miss Globe, ediția 2020, din Albania. Andreea Diana Țicală se descrie ca un om căruia îi place să învețe zilnic câte ceva nou. Ba mai mult, consideră că vârsta îi permite să aibă un “ghiveci de pasiuni” și să exploreze, din plin, frumusețile vieții. Impresionant este faptul că, prin ocupațiile sale din timpul liber se numără și voluntariatul la centrele de plasament, lucru pe care îl auzim destul de rar în vremurile noastre.

În fiecare an are loc Romanian InfoFashion Festival, un festival-concurs ce oferă posibilitatea fetelor de a reprezenta România la nivel internațional. Anul acesta, reprezentanta țării noastre va fi o maramureșeancă. Andreea Țicală va înfrunta încă 41 de tinere din toată lumea la competiția găzduită de capitala Albaniei, Tirana.

“Concursul „The Miss Globe” are și un scop cultural pe lângă cel competitiv, având în vedere faptul că suntem 42 de fete din toate colțurile lumii. În cele două săptămâni au loc diferite probe și miniconcursuri: ședințe foto, interviuri, Miss Bikini, Miss Talent, Miss Disco Queen. Pe lângă toate acestea, cunoaștem țara și cultura, vizităm cele mai frumoase locuri din Albania, ne întâlnim cu oficialitățile, vorbim cu oamenii afectați de cutremurul din 26 noiembrie 2019 și multe altele. Toate se vor încheia cu marea finala din 12 Noiembrie”, a relatat, pentru DirectMM.ro, Andreea Țicală.

Însă, haideți să o cunoaștem pe maramureșeanca ce va reprezenta țara noastră la această prestigioasă competiție. “Am făcut școala în Borșa până în clasa a opta, după care am plecat la Cluj pentru liceu și facultate. Vacanțele le petreceam la bunici, în Dragomirești. Modeling fac de trei ani. Pot să mă definesc ca omul care face de toate, un ghiveci de pasiuni și hobby-uri aș putea spune. Îmi place să experimentez și să învăț în fiecare zi ceva nou. Consider că nu e încă necesar să mă limitez la un singur domeniu, mai ales că vârsta îmi permite să explorez cât mai mult. Studiez Informatica la Universitatea Babeș Bolyai, în Cluj, iar timpul liber îl împart între voluntariat la centrele de plasament, planorism, modeling, teatru și alte pasiuni precum muzica și pictatul. Referitor la voluntariatul la centrele de plasament, chiar intenționez să înființez o fundație în acest sens”, a explicat Andreea Țicală.

Maramureșeanca este recunoscătoare pentru șansa de a reprezenta România la această competiție. “Vreau să mulțumesc tuturor celor care m-au susținut, în special directorilor naționali doamnei Camelia și domnului Marius Seceleanu și întregii echipe InfoFashion, agenției Euromodels și doamnei Lili Mihacea, familiei, prietenilor și sponsorilor care au făcut această experiență posibilă”, a spus Andreea.

Iar pentru a cuceri marele premiu, va avea nevoie și de sprijinul nostru, întrucât anul acesta se pune accent și pe voturile internauților. Acestea vor avea o pondere de 20% din punctajul final. Așadar, Andreea va putea fi votată AICI! Îi urăm mult succes!

C.Ț.

Credit foto – Gerry Huzti, Diana Țibre